Arne Magne's hjem

Forsiden ¦ Om meg ¦ Nyheter ¦ Skipsbilder¦ Flybilder ¦ Andre bilder¦ Kontakt/Info¦ Linker
Frontpage : About me : News : Ship pictures : Airplanes : Other pictures : Contact/info : Links

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter/News:

(siste oppdatering i rødt/last update in red)

2007:

Søndag/Sunday 16. September: fått opp en del skipsbilder, samt flybilder, bl.a. en del fra Sola Airshow. har fortsatt masse derfra som ikke er redigert, så det kommer mye utover høsten

Updated both Ship pictures and Airplane pictures. Also with some pictures from Sola Airshow last June, and more will come later.....

 

Søndag/Sunday 12. August: Har endelig fått oppdatert skipsbildene. Har fortsatt noen bilder liggende, men de kommer etterhvert. Har også sett at mer og mer besøk på siden er fra utlandet, og som følge av det vil jeg fra i dag av oppdatere siden både på norsk og engelsk.

At last this pages can be read in English, as well as Norwegian. one of my friends in an english-speaking forum have encouraged me to write in English to, so that everyone can be happy.... hehe. So, from today, all updates on my website will be written in both Norwegian and English. Enjoy

 

Torsdag 31. Mai: Siste dag i måneden, to dager til Sola Airshow, å de siste 11 dagene har det skjedd mye i skipsverdenen her i området. Princess of Scandinavia har takket for seg, å gått inn i "ny" rute mellom Newcastle og Imjuden, mens Queen of Scandinavia har takket for seg i den ruten, å kommet inn i ruten hit til vestlandet. En oljerigg er kommet inn til Ølen, og det nye hurtigruteskipet, MS Fram, har vært en snarvisitt innom moderlandet før cuisene på Svalbard, som til høsten ender i Antarktis, hvor hun skal gå om vinteren.

Søndag 20. Mai: Vel overstått nasjonaldag til alle besøkende. Nasjonaldagen var jeg i Danmark, å tok forferdelig mye bilder. Var innom både Forsvars- og Garnisons-musèet, samt Søfarts- og Marine-musèet, begge i Aalborg. Lagt ut over 100 bilder totalt fra disse to stedene. Til og fra Danmark reiste vi med HSC Master Cat fra Kristiansand til Hanstholm, en tur som tar to timer. En virkelig fin båt, med ett fantastisk mannskap ombord. En tur med denne anbafales på det varmeste for de som har tenkt seg sørover. Var som lovet i Eidfjord den 12. Men desverre fikk jeg bare se AIDAvita. Nordstjernen hadde av en eller annen grunn avlyst. Jaja, uansett, kos dere med bildene, denne gang er det "Skipsbilder" og "Andre bilder" som er oppdatert.

Lørdag 5. Mai: Denne uka har det skjedd mye. I Stavanger starta cruisesesongen med besøk av både VAN GOGH og NAVIGATOR OF THE SEAS (som nevnt sist), å idag forlot MAERSK INSPIRER Haugesund. Masse forskjellig nytt når det gjelder andre fartøy og, så her er det bare å boltre seg i de nye bildene. Til neste helg, er det meningen at jeg skal på sesongens første besøk til Eidfjord, for å få med meg NORDSTJERNEN og AIDAVITA

Søndag 29. April: Lenge siden sist, å nok en stor oppdatering. Har ikke helt oversikt over hvor mange nye bilder, men det er kommet mange nye "skipsbilder" og "flybilder", samt noen få under "andre bilder".  I dag starter også cruise-ssongen her på Vestlandet, så jeg går en travel tid i møte. Første skipene som skal foreviges, er MS VAN GOGH og MS NAVIGATOR OF THE SEAS i Stavanger, hhv. i dag og i morgen. På tirsdag er det meningen FPSO ALVHEIM skal forlate Haugesund, i så tilfelle skal jeg prøve å få dekket det det så godt jeg kan. Også MAERSK INSPIRER forlater byen innen kort tid.

Torsdag 5. April : gigant-oppdatering i dag, ca. 70 nye bilder, av disse ca. 50 nye båter/skip. Legger opp ett par andre bilder, fly og div. litt senere i løpt av påsken.....

Torsdag 15. Mars: Tok litt lengre tid enn bare til over helga med oppdateringen, å bildene har de siste to ukene har bildene hopet seg opp. Slik at i dag, er det kommet bilder i alle bildekategorier i menyen over. Under "Andre bilder" er det kommet et bilde av Valbergtårnet i Stavanger, mens under "Flybilder" er det kommet bilder av tre nye fly. Under "Skipsbilder" er det kommet bilder på 20 nye skip/båter, å ca. like mange oppdaterte skip/båter. Slik at det er kommet bilder på ca. 40 skip/båter totalt. Kommende helg er det en ny stor fotohelg,¨men å love år den oppdateringa kommer tør jeg ikke si denne gangen, men som alltid vil denne siden bli oppdatert så sart nye bilder er lagt ut.

Torsdag 1. Mars: Så var interiørbildene fra Raunefjord og Stavangerfjord på plass. Har også lagt ut en del andre bilder.                                             Nye bilder: Eide Lift, Foldøy, Prinsesse Ragnhild, og som nevnt, Raunefjord og Stavangerfjord.                                                                               Nye Båter: Bergfjord, Brennholm, Eide Barge 19, Gerda Marie, Nordskott, Nyfjell, Solstraum og Terningen 2.                                                         Kan ellers nevne at i helgen skal jeg til Stavanger. Drar rett etter jobb i morgen (fredag), så over helgen en gang er det sannsynligvis ny oppdatering på gang.....   Ellers er vipa kommet i kveld... hehe

Lørdag 24. Februar: en liten stund siden siste oppdatering, men dagens oppdatering inneholder til gjengjeld en del nye skip, samt en del bilder.    Nye bilder: Maærsk Inspirer, Norrøna, Stavangerfjord og Uglen.                   Nye skip: Andra, Aunborg, Huth, Molo Vik, Mærsk Houston, Raunefjord, (m/v) Tananger og Ziemia Lodzka. En oppdatering på interiørbilder på Raunefjord og Stavangerfjord er på vei, å kommer om ikke alt for lenge...

Søndag 11. Februar: Lagt opp ett bilde hver av Draupner og Strandafjord. Nye båter: La Belle Vie, Norrøna og Stavangerfjord.

Onsdag 24. Januar: Endelig er bildene fra MS Midnatsol lastet opp.... Har lagt ut mellom 70 og 80 bilder av innredningen i dag, å håper jeg har fått med meg alt. Har tatt bilder på dekkene: 4, 5, 7, 8 og 9. Mangler dekkene: 1, 2, 3, 6 og restauranten på dekk 5, samt broen på dekk 7, men håper på en mulighet til det senere en gang.

Fredag 19. Januar: Så har jeg oppdatert litt igjen. Fått lastet opp noen rykende ferske bilder, å noen som har ligget siden før jul. Alle bildene tatt med det gamle kameraet, skal nå være lastet opp (bortsett fra en del bilder som ligger på en ødelagt harddisk, som jeg engang skal prøve å få berget innholdet på)..... Nye bilder: Draupner, Princess of Norway og Røværfjord. Nye båter: Eide Lift, Eide Transporter, Lektrus, Maersk Inspirer og Scan Fjell. Mangler fortsatt interiør-bildene fra Midnatsol på siden, men de kommer :)

Søndag 14. Januar: Stormen "Per" har vært på besøk, se bilder fra "hagen"min, under "Andre bilder" i menyen ovenfor.

Torsdag 4. Januar: Endelig er alle skipsbildene lastet opp (ferdig i den grad at ingen skipsnavn er oransje lenger). Har fortsatt noen få bilder som venter å å bli lagt i rette mapper på pc-en, disse kommer opp en gang i helgen.

Ellers kommer det en stor oppdatering på Søndag eller Mandag. MS Midnatsol kommer til byn Søndag formiddag, så nå skal også hun foreviges.

Også flybilder er lagt ut i kveld.

_______________________________________________________________

 

2006:

Søndag 31. Desember: Så er vi kommet til årets siste dag, å jeg vil benytte anledningen til å takke alle for året som nå ebber ut, å ønske alle ett riktig godt å fredfyllt 2007. Kan jo med det samme gjøre opp en liten status når det gjelder bildeopplastningen på skips-siden. Foreløpig er det lastet opp ca. 500 bilder, mens ca. 200 ligger å venter på å bli lastet opp. Dette håper jeg å få lastet opp i løpet av maks. ett par uker, samtidig som nye bilder hele tiden kommer til.

I løpet av Januar vurderer jeg også å opprette en egen side med bilder som dere sender til meg, men har ikke helt bestemt meg enda. Følg med, følg med.

GODT NYTT ÅR!

Fredag 22. Desember: Så har nissen vært på førjulsbesøk... eller kanskje ikke..:p uansett, kjøpte nytt kamera i dag, å har allerede testet litt. Foreløpig er jeg strålende fornøyd. Kameraet jeg har kjøpt, er ett Fujifilm Finepix S6500fd.

Tirsdag 12. Desember: Fikk 2 1/2 time fri fra jobb i dag, slik at jeg fikk dratt ned til byn å sett meg rundt på MF Bergensfjord, da de hadde åpent skip fra kl. 10-12. En imponerende ferje må jeg si. Fikk tatt masse bilder, å resultatet ser du her.

Lørdag 9. Desember: Endelig har jeg fått meg skikkelig hjemmeside, etter år med gratis dritt-sider. Føles litt bra, selv om det kosta meg noen hundrelapper. Men hva er vel noen hundrelapper i forhold til en masse "ufrivillig" reklame på siden? Håper du blir fornøyd med siden, når den en gang blir det man kan kalle for ferdig :) Snakkes 

Arne Magne Breiteig © 2006